عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟

روند شکست استکبار تا اخراج رژیم صهیونیستی از منطقه ادامه دارد

روند شکست استکبار تا اخراج رژیم صهیونیستی از منطقه ادامه دارد حجّت‌الاسلام خطیب در پیامی با تبریک 13 آبان تصریح کرد: با درایت مقام معظّم رهبری، هراس زدایی از آمریکا به ثبوت رسیده و دشمن به رغم هیاهوهای تبلیغاتی با تن‌دادن به شکست‌های مفتضحانه‌، کشورهای تحت اشغال در منطقه را یکی پس از دیگری ترک می‌گوید و این روند تا اخراج رژیم منحوس صهیونیستی از منطقه، استمرار خواهد یافت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۵ - ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 03
کد خبر: ۱۰۸۱۱۱

به گزارش راهبرد معاصر حجّت‌الاسلام سید اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات در بیانیه‌ای یوم‌الله 13 آبان را تبریک گفت.

متن این بیانیه بدین شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

یوم‌الله 13 آبان روز ملّی مبارزه با استکبار جهانی برگ زرینی از تاریخ پیروزمندانه‌ی ملّت انقلابی ایران اسلامی در به شکست کشاندن توطئه‌های رژیم مداخله‌گر آمریکا است که با تسخیر لانه‌ی جاسوسی توسط دانشجویان مسلمان پیرو خط امام (ره)، رسوایی ذلّت بار شیطان بزرگ را رقم زد.

13 آبان تجلی اراده‌ی ملّتی است که با تکیه بر ایمانی راسخ و گام‌هایی استوار تحقق اندیشه‌ی آرمانی و رهایی بخش استکبار ستیزی حضرت امام خمینی (رضوان‌الله‌تعالی) را سرعت بخشید.

13 آبان ابهت پوشالی آمریکای جنایتکار را به سخره گرفت و دسیسه‌های موریانه صفتان نوکرمأب را که در صدد براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بودند، نقش بر آب نمود و دگربار حلاوت پیروزی حق بر باطل را به کام خداجویان آزاداندیش چشاند و آن چنان طبل رسوایی امپریالیسم جهان‌خوار را به صدا در آورد که آن دشمن نگون‌بخت از سر استیصال، انفعال و سردرگمی متوسل به عملیات کور نظامی گردید و به اذن‌الله شکست خفت‌بار متجاوزین در صحرای طبس واقعه‌ای هجمه‌ی ابابیل بر سپاه ابرهه را در اذهان زنده کرد.

و اینک با درایت و تدبیر خردمندانه‌ی مقام معظّم رهبری حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، هراس زدایی از آمریکا به ثبوت رسیده و دشمن نگون‌بخت به رغم هیاهوهای تبلیغاتی دروغین با تن‌دادن به شکست‌های مفتضحانه‌ی پیاپی، کشورهای تحت اشغال در منطقه را یکی پس از دیگری با خفت و خواری ترک می‌گوید و این روند تا خروج آخرین عمال آمریکا و اخراج رژیم منحوس صهیونیستی از منطقه، استمرار خواهد یافت.

ضمن گرامی داشت یاد و خاطره حضرت امام راحل که در این روز توسط رژیم سفاک پهلوی به ترکیه تبعید شد؛ به روان پاک شهدای دانش آموز درود می‌فرستم و فرارسیدن یوم‌الله سیزدهم آبان را خدمت ملّت مقاوم و قهرمان ایران اسلامی صمیمانه تبریک و تهنیت می‌گویم. از درگاه خالق متعال توفیقات مداوم همه‌ی رزمندگان راه جهاد و سربازان عرصه‌ی گمنامی در سنگر مبارزه، به منظور خنثی نمودن تمامی توطئه‌های دشمنان و عزّت و سربلندی روز افزون این امّت ولایتمدار را تحت لوای حضرت ولی‌عصر (عجل‌الله تعالی فرجه) مسئلت می‌نمایم./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار